INSTALLATIE

De installatie van de airco's worden door onze professionele installateur uitgevoerd zoals met u besproken tijdens de offerte. Komen we afwijkingen tegen dan zullen wij dit altijd met u bespreken om de aanpak te optimaliseren en een gewenst eind resultaat.

Na de installatie leggen wij de functies van de airco aan u uit en kunt u jaren lang genieten van  comfortabele klimaat. Tevens krijgt u een aflever/installatierapport die altijd bij ons online in te zien is zodat u deze ten allertijden kunt raadplegen en wordt up-to-date gehouden na elk onderhoud.

Door onze nette werk methode en onderhoud krijgt u tot 2 jaar garantie op de volledige installatie en tot 10 jaar LG garantie op al door ons geïnstalleerde koelsystemen. Een strakke afwerking is bij ons een pre en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.


Heeft u zelf een (2de hands) airconditioner aangeschaft, bij ons heeft u 2 mogelijkheden qua installatie of bedrijfstellen met 2 tot 10 jaar garantie.

Eigen aanschaf of verhuizing

Heeft u een zelf een airco aangeschaft of gaat u verhuizen dan kunnen wij de airco voor u afkoppelen en/of installeren/inbedrijfstellen met een rapport leveren zodat u voor nog vele jaren van de airco kunt genieten. Op veel merken kunnen wij u ook de 10 jaar LG garantie bieden. (afhankelijk van het merk en type koelsysteem)

Verwijderen oude koelsysteem

Heeft u een oude airconditioner die niet meer gebruikt wordt dan kunnen wij deze verwijderen en afvoeren, deze service kunt u ook bij aanschaf van een nieuwe airco al regelen zodat u niet met de airco of koudemiddelen zit als u de airco voor een bepaalde periode* wilt gebruiken. (* situatie afhankelijk zoals besproken met de aanschaf van de airco)