Wat is een juiste airco voor u?


Voor een juist koel/verwarmsysteem komen we graag even bij u langs om al u wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken, u kunt hier onder kijken welk systeem het beste bij u past.

Op deze manier krijgen wij een correct beeld van uw situatie en locatie.  Om een zo passende mogelijke airco aan te bieden waar u jaren lang plezier van zult hebben zonder enige probleem met 10 jaar LG garantie op de airco en installatie.

Een airconditioning koopt u niet zomaar en wilt u maximaal benutten voor en comfortabel gebruik of u deze nu gebruik om de ruimte te koelen, ventileren, ontvochtigen of verwarmen op een zo energie zuinig mogelijke manier. VAK-techniek werk alleen met de beste koelsystemen waar wij ook zonder problemen 10 jaar LG garantie op kunnen geven. Een juist aircosysteem past in uw wensen profiel, omgeving en uw budget.


Naast vaste systemen kunnen wij u tijdelijke koelsystemen aanbieden die na korte of langere tijd vervangen of verwijderd worden en de bestaande situatie geheel kunnen herstellen zoals deze voor plaatsing was, zoals bijvoorbeeld huur woningen, coöperaties, stichtingen, strandtenten, portocabins, tijdelijk verblijf, enz.

Levering uit eigen voorraad
Levering uit eigen voorraad
Strakke afwerking
Strakke afwerking
Voor zomer en winter
Voor zomer en winter